5 Haziran 2012 Salı

Saçın Özüne Bakmak 2


Kepeğin Beklenmedik Belirtileri

Tüm kış boyunca muzip elektrikləşmədən eziyet çekiyorum. Bunun üstesinden nasıl geleyim?

Elektrikləşmə saçların kuru havadan elektrik cereyan eden dönemde oluşur. Bunu Kingsley diyor. "Bu, genellikle, daha soğuk aylarda olur, çünkü bu zaman hava, hemen hemen tam nəmişliyini kaybediyor", - diye kutluyor. Bu sorunla mücadele etmek amacıyla senin saç tipine uygun olan daha nemlendirici şampuan ve klimadan, sonra Turmalina ve ionlu fandan kullan. NYC saç stilisti Orlando Pita diyor ki, onlar adi fanlar gibi saçları qurutmur. Elektrikləşmə halen devam ediyorsa, işte senin saçına uygun olan maslahatı seç ve yararlan.

İnce / Düz SaçlarYağlı arttırmada için antifriz sadece saçların ucuna sürt. Gün içinde saç dizginini düzeltmek için absorbentdən kullan.

Orta uzunlukta Dalgalı SaçlarSaç kalındır, nəmişliyi saçında saklamak, elektrikləşməni gidermek için sprey-klimadan bol istrfadə et.

Yoğun / kıvrım SaçlarKıvrım saçlarda elektrikləşməni ortadan qaldırmaqçün uzun süreli ve tüm gece saçlarda bulunan araca ihtiyaç var. Alkol içeren gellərdən kullanmak tavsiye değildir.

Nem saçlara gel vurmayı severim, fakat kışın soğuk havaya çıkınca onlar sanki çatlar. Bunu önlemek için ne yapılabilir?

Çalış, jeli nem saçlara vurmayasan. Çünkü hatta küçük nəmişlik bile saçların codlaşmasına yol açıyor ", - Los Angeles ünlülerinin saç ustası Mara Roszak bile öneriyor. "Saçlarını havluyla iyice kurulabilir, sonra başını aşağı çevir ve diffuzorla kurutmak. Bunun için toplam beş dakika gereklidir. Böylece saçlarını donmak ve kövrəkləşməkdən qoruyabilərsən ". Aşağıdaki araçlardan biri ile buruqlarını bərkit.

Güzellik harareti: Kıvırcık Tahminiİdeal kıvırcıklar elde etmek için, aracı belirlemedik havayı kontrol.160 ve yukarı-Gel ile sorunun yoktur. Kıvırcıkların yolunda olması için nəmişliyi koruyan bitki ekstraktlı nemlendirici seçin.150-50 Bu, kıvırcıklar için en iyi yerlerde. Saç ipek gibi olması için silikon gel veya musdan kullan.40 ve düşük Yumuşatıcı araç seçməsən, kıvırcıkların cod olur bilir.
Tellerinin esnek olması için nemlendirici klima kremi vur;Papağımı çıkartırken saçlarım yapıxır.

Bunu önlemek için ne yapılabilir?
"Külahı geyinməmişdən önce saçlarına hacim ver", - Roszak diyor. "Kazak istini barındırıyor ve saçlarının biçimini olduğu gibi koruyor. Kep saçlarını yatırırsa, onlar işte bu durumda da kalıyor. " Fakat onları dibinden uzatırsan, hacmi papağa qapatmış olursun ", - diye anlatıyor. Uzunluğundan bağımsız olarak, bunları yapabilirsin.Kısa Saç: Başın ön kısmındaki saçları dört bölüme böl ve küçük saç sancakları ile vur, sonra külahı başına koy.
Külahı çıkartırken sancakları da çıkar ve başını aşağı çevirerek, barmaqlarınla ​​saç dizginini yap.Uzun Saç: Saçlarını başının tepe bölümünde düyünlə, saç bağı ile bərkit (saçın katlanır yerinde iz kalmaması için bir bez olan saç bağı seç) ve Kasketini giyin. Külahı çıkartırken, sadece, düğümü açıp, başını salla.
Saçlarımın alt bölümünde dolaşıqlıqların önüne nasıl alayım?
Kışın geyindiyimiz kalın kumaştan olan giysiler Saçımızı yazın kullanılan hafif kumaşlardan daha çok dolaştırıyor. Roszak diyor: "Palto, sviter ve serfleri giyinip-soyunurken oluşan sürtünme elektrikləşmə ve kuruluk ile sonuçlanır. Yuxanda biriken klasik kuyruk saçlarını kıyafetinden koruyacak. Fakat saçların kısaysa veya açık saxlayırsansa, düşük bölümdeki saçların dolaşmaması için kafamı aşağı çevir ve nemlendirici araç vur. Herhangi zor düğümü açmak için iridişli taraktan kullan ", - diye, o öneriyor. Halen düyünlərdən eziyet çekiyorsun? Daha ince parçalara ağırlık ver ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder