6 Haziran 2012 Çarşamba

Saç Dökülmesi Engelleyen Yardımcı Gıdalar

Korku saç kaybetme düşüncesine sahip Orada pek çok kadın vardır. Bu ilaçlar, ilaçlar, hatta cerrahi bir yeri bulmaya çalışın. Eğer saç dökülmesi çareler arayan kadınlardan biri olursanız, o zaman bu sizi ilgilendiren bir şey olabilir. Belirli gıdalar saç dökülmesini önlemede yardımcı olabilir bakın.

Proteinler ile Gıdalar

Eğer bilmiyordum durumda, saç protein oluşur, bu nedenle protein içeriği yüksek olan gıdalardan yemeye tek ortak duygusu. Bu balık, fasulye ve yumurta içerir. Biftek de protein olmasına karşın, onlar da saç dökülmesi ile bağlantılı olan bir yüksek yağlı diyet, bir parçası olarak düşünülür, bu nedenle yağsız proteinler ayrılmamak için iyidir edilir. Bu da badem, yoğurt ve soya sütü içerir. Bu yüksek protein ve kötü yağlar düşüktür.

Demir

Belki daha önce duymamış, ama demir de saç büyümesini teşvik edebilir. Görüyorsunuz, demir imalat hemoglobin yardımcı olur, hemoglobin ve vücudun organ, doku ve böylece oksijen dağıtır. Vücutta oksijen sağlıklı bir dağıtım, aynı zamanda saç büyümesinin sağlıklı bir kan akışı anlamına gelecektir. Demir içeriği yüksek gıdalarda bu üzüm ve hurma gibi bazı kurutulmuş meyveler vardır. Demir Diğer kaynaklar koyu yeşil yapraklı sebzeler ve tam tahıllı gevrekler vardır. Hızlı demir vücut tarafından emilimini için için, ayrıca demir emilimini yardımcı olan C vitamini, sahip meyve yiyebilirsiniz. C vitamini olan gıdalar çilek, portakal ve limon da vardır.

Çinko

Eğer çinko da saç köklerinin bağlı olan sizin bezlerinin önemli bir rol oynar biliyor muydunuz? Eğer düşük çinko olduğunda, saç folikülleri kalkmak için saç koparma veya saç yol açabilir zayıftır. Bu yüzden çinko tam bir diyet olması şarttır. Çinko açısından zengin gıdalar gibi deniz ürünleri, midye, karides ve istiridye vardır. Kırmızı et ve kümes hayvanları da çinko büyük bir kaynak olabilir. Ancak akılda tutmak, vücudun sisteminde aşırı çinko da çok çinko içeriği yüksek olan gıdalardan yemeye çalışın ve çinko takviyeleri makul miktarlarda almak, saç kaybına yol açabilir.

Bu gıdalar size daha fazla saç kaybını önlemek için yiyebilirsiniz ne sadece birkaç örnektir. Daima dengeli bir diyet, ayrıca sağlıklı bir saç içeren sağlıklı bir vücut, yol açtığını unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder