5 Haziran 2012 Salı

Kış mevsiminin saç kesimi trendi


Dünyanın tanınmış stilistləri kış sezonunun en moda saç kəsimləri hakkında bilgi verdi. Öyle ki, kısa, dağınık saçlar 2012 yılının kış mevsimi dəbinə damgasını vuruyor. Evde, işte ya da özel gecelerde kadınların kendilerini tamamen şekilde hissetmesi her zaman günceldir.

Kısa saç kəsimləri ise kadınlardan büyük cesaret istiyor.

Saç spreyleri vasitərilə dağınık saç biçimlerine ise zarif cinsin temsilcileri kolaylıkla elde olabilecekler. Dağınık, kabarık, hareketli saçlar da sezonun en moda saç biçimleri olduğunu söyleyen modacılar onu da kaydettiler ki, saçlar ne kadar doğal görünərsə sahibini o kadar bakımlı gösterir.

Düz saçlara sahip olan hanımlar tepeden başlayarak kalın, pürüzsüz, eğri tel kestirebilirler. Telsiz de kaydedilebilir. Modacılar 2012 - yılının trendi olarak gelin adaylarına göre uçuk - havalı saç modellerini, müxləlif biçimlerden ibaret, retro-stilde, ayrıca yüksek biçimli saç düzümləri önerir.

 Gelinlik ne kadar karmaşık görüntüye sahip olursa, saç dizgini de bir o kadar sade ve doğal olmalıdır. Unutmamak gerekir deyilki, popüler hale uygun olup olmadığına bakılmaksızın saç dizgini hem gelinlik hem de gelin adayın yüz yapısı ile uyum sağlayacaktır. 2012 yılının saç düzümündə profesyoneller karmaşık yapıya sahip büyük hacimli ve güçlü netleme edilmiş biçimlerden uzak durmaya çalışıyorlar.

 Moda doğal ve akıcı saç düzümləri olacaktır. Bu saç dizgini gösterişli, işlemeli gelinlikle daha güzel görünecektir. Saçlar ise ideal görüntüde-sağlıklı, parlak ve canlı olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder