5 Haziran 2012 Salı

Saçın Özüne Bakmak 1


Sen saçlarını seversen de, onlar her zaman aynı şekilde, sevgiyle cevap vermiyor. Mevsimle ilgili başkaldıran sorunlarla mücadele için birkaç tavsiye hazırladık. Bundan i sonra saçların emirlerine tabi olacak.

Ashley Buford

Çoklarımız güneş ışınının, klorlu ve tuzlu suyun, nemişliyin etkisini dikkate alarak, yaz mevsiminin tellerimiz se için en zararlı sezon olduğunu düşünüyoruz. Fakat kış kendi kusurları ile bu sırada hüküm sürüyor, örneğin, cansız, kırılan ve elektrikləşən saçlar gibi. Biz ise tüm zorlukların çaresini bulduk.

Kafa derisinin kabuk vermesini ve kuruluğunu nasıl ortadan kaldırabilir miyim?

Hava Değişimi başın derisinin soyulmağına neden olabilir ", - trixoloq Lisa Akbari izalı diyor. "Kışın havanın rütubətliliyi azalıyor, bu da kendi sırasında baş derisini kurutabilir." Bu soyulma sürekli karakter taşıyorsa ve diğer simptomlarla birlikte lensin (aşağıda bakınız), bu, kepek olabilir. Bu durumun üstesinden gelmek için şampununu değişebilir bilirsin. Akbarinin sözlerine göre, onların çoğunun içeriğinde çinko ve kükürt var. Onlar antibakteriyel etki göstererek, birkaç hafta içinde Onarıcı follikulları alır ve kabukları giderir.

Saç birdenbire zayıflıyor. "Kepek parçacıkları yağı saçın dibindəcə bloklayır ve saçın önceki esnekliği kaybolur", - trixoloq Philip Kingsley şöyle diyor.
Yüzünün derisi aşırı kurudur: "Eğer önceleri yağlı olan bölümlerde, örneğin T-bölgesinde şimdi dartınma hissediyorsan, demek ki, başının derisi de aynı derecede təravətini kaybetti ve kepeklenmeye başlayabilir", - Akbari vurguluyor. Vücudunun bazı bölümlerinde kızarıklık ve nahamarlıq gözlem yapıyorsun. "Kollarının veya ayaklarının arka tarafında tümörler varsa, belki, derin tepki veriyor ve sonuçta kepek sorunu ile karşılaşabilir bilirsin", - Akbari diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder