8 Haziran 2012 Cuma

Sağlıklı Saçlar İçin Sağlıklı Beslenme


Saç bizim öten zafer ama diyet, hastalık, yaşlanma, güzellik bakımı vb hızlandırılmış bir saç dökülmesi ile sonuçlanabilir. Bazı erkekler ve kadınlar için, stres gibi diğer faktörler, bir dizi hormonal problemler, steroidler, bir de saç dökülmesine neden vb ve bu için yapabileceği çok az şey vardır. Onların boşa akmasına ne zaman seni hasta hissetmenize neden olabilir tamamen günde 100 saç teli yaklaşık kaybetmek normal ama hatta 100 saç teli yitiriyor. Eğer diyet ve azalma saç düşme artırmak için yapabileceğiniz bir şey var mı?

Evet yapabilirsiniz ... diyet takviyeleri veya saç büyüme vitamin yapmak yoludur.
Doktorların çoğu diyet ve beslenme iyileştirilmesi saç dökülmesini önlemede yardımcı olabilir katılıyorum. Size tavsiyelerimiz tam bir tıbbi değerlendirme yapılması ve daha sonra sağlık artıracak saç büyüme vitamin veya multivitaminler isteyin ve daha fazla saç büyümesine yardımcı olur. Çoğu vitamin vitamin ve mineraller bir grup içerir ama iyi saç ve cilt sağlığı için aşağıdaki temel saç büyüme vitamin içerdiğinden emin yapacaktır.
1. C vitamini kolajen oluşumunu arttırmak için çok önemlidir. Kolaj vücudumuzun yapı taşlarından biridir ve vücudun hemen her sert veya yumuşak bir parçası bulunur. Ayrıca, saç için kuvveti ve doku sağlayan sorumludur. C vitamini alımını artırmak için, narenciye tabanlı meyveler daha çok taze meyve suları içiniz. C vitamini ayrıca taze yeşil yapraklı sebzelerde bulunur. Birkaç üreticileri saç doku ve hacim eklemek için şampuan ve kremleri için eklerim.

2. D vitamini saç gelişimi için çok gereklidir. D vitamini eksikliği belirtileri biri kemik erimesi ve aşırı saç kaybıdır. Sonuç olarak araştırmacılar, Vitamin D, parlak güneş ışığında bir on dakikalık tempolu yürüyüş alımını artırmak için domates ve avokado ile birlikte süt ve süt ürünleri, kabuklu yemişler ve tohumlar artmış alımı tavsiye de oluşumu ve kullanımı hızlandırır güneş ışığı gereklidir Vitamin D
3. Vitamin B-B kompleksi olarak anılacaktır aminler bir grup halinde kullanılabilir. Bu B1, B2 ne bütünüyle, B3 ve B5 vitaminler cilt ve saç sağlığı için önemlidir. Vitamin B-Kompleks aynı zamanda büyük bir adaptojenik olduğunu ve yüksek stres düzeyi ile vücut anlaşma yardımcı olmak için gereklidir.

4. A vitamini cilt gelişimi için gereklidir. Vitamin retinoidler otomatik hem de saç hücrelerinin büyüme oranı artacak deride hücre büyümesini artırabilir. A vitamini doğal kaynakları taze yapraklı sebzeler, havuç, pancar ve sarı-turuncu sebzeler gibi renkli sebzelerde bulunur.

Tek bir kapsül veya tablet veya mineral veya saç büyüme vitamin dengeli bir kombinasyonu içerir ya da en iyi saç büyümesi için doğal besinler ile diyet artırmak için seçebilirsiniz sıvı kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder