26 Haziran 2012 Salı

Annelere Özel Saç Bakımları

DHT nedeniyle saç dökülmesini önlemeye yardımcı olduğunu kullanılabilir çeşitli doğal saç dökülmesi ilaçlar da vardır. Böyle O Shou Wu gibi otlar içerir ve Saw Palmetto doğal ürünler kullanabilirsiniz. He Shou Wu saç dökülmesini önlemek için bir sihir gibi çalışan Çinli bir bitkidir. Bu doğal bitki yeniden saç folikülleri bilinmektedir, beyazlamasını geciktirmek ve daha kalın saçlara vellus dönüştürün.

Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olduğu bilinmektedir diğer önemli bitki Palmetto, erkeklerde saç büyümesini geri yardımcı olduğu bilinmektedir küçük bir erik bitki görmüştür. Bu saç dökülmesi için birincil nedeni olan DHT bloke ederek yardımcı olur. Bu doğal bitki DHT içine testosteron dönüştürmenizi inhibe 5-alfa-redüktaz (5AR) çalışır.

Eğer diyet geliştirmek ve sorun yönelik olumlu tutum geliştirerek, saç dökülmesi tedavisinde yardımcı olabilir. Diyet daha çok vitamin içerirler; toksinlerin dışarı atılması için daha fazla su içmek, düzenli egzersiz ve sağlıklı kalmak. Saçlarınızı iyi bak, esansiyel yağlar ile onları besleyen ve daha da saç durumu kötüleştirebilir bu kimyasal bazlı şampuan ve kremleri uzak tutun.

Eğer bodur saç büyüme yaşayan yorgun musunuz? Eğer evet ise, o zaman saç büyüme yardım eden vitamin ve gıdalar için dışarı bakmak zamanıdır. Bildiğim kadarıyla saç tellerine yetiştirilmesi ile ilgili olarak, proteinin önemli bir rol oynadığı bilinmektedir ve bunun ne anlama geldiğini, günlük bazda yemek yemek yeterli protein içermeyen, o zaman bodur saç büyüme yaşamaya devam edecek olmasıdır edilir. Bu durumu düzeltmek için ne yiyeceklere mi merak ediyorsunuz? Basitçe, taze balık, fasulye, tavuk, tofu ve mercimek bol için gidin. Bir dakika, sen sallıyor zevk alırsınız? Sonra protein protein tozu kullanımı ile sallar için gidebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder